E-CHOPPER VERHUUR

BIERCAFÉ DE LOCO

NU TE HUUR BIJ ONS

PER 2 CHOPPERS TE HUUR


Welkom bij E-Chopper Biercafé de Loco. De plek in het centrum van Bergen op Zoom om een E-Chopper te huren en lekker te cruisen vanuit deze prachtige stad. Van oude monumentale panden, natuurgebieden en uitgestrekte weides, tot aan een boulevard, de Brabantse wal heeft het allemaal!!

Ideaal om deze stad en prachtige omgeving te ontdekken met onze E-Chopper modellen. De E-choppers zijn fluister stil, groen en van Nederlandse makelaardij. De range van de choppers ligt rond de 50KM en dit is voldoende om tot 3 uur lang met 25 km/h op de scooters te rijden met tussenstops op een aantal prachtige plekken die Bergen op zoom je te bieden heeft.

Lijkt het je leuk om een E-chopper te huren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op en beleef een leuk dagje weg en ontdek de Brabantse Wal van een hele andere kant.

CONTACT:

MAIL: info@biercafedeloco.nl

TEL: 0164-250 321

SOCIALS: FACEBOOK: @locomotiefke / INSTAGRAM @biercafe_locomotiefke


MODEL: CHOPPER

Wij kiezen er voor om het chopper model te verhuren. Hier kan je met maximaal 1 volwassene op. Meerdere personen is niet toegestaan. Dit model heeft dunnere band aan de voorkant en een dikke band aan de achterkant. Hierdoor is de wegligging en de rijervaring een stuk beter. Je zal minder moeite hebben om de bochten door te sturen. U hoeft enkel uw gewicht ligt te verplaatsen en de E-chopper gaat zijn weg. 

Deze modellen hebben ook een wat stoerder uiterlijk dan de andere scooters. Je zit op een “motor” model wat zeker veel bekijks trekt tijdens uw rit. 

Wij hebben samen met de fabrikant het model iets aan laten passen zodat de rit nu nog comfortabeler voelt. Dit komt door de extra vering die in het chassis is gezet. Je kan nu makkelijk een tijd toeren zonder dat je last krijgt van eventuele trillingen die een fietspad kan veroorzaken. 

Kortom bij ons krijg je de beste E-chopper ervaring die er is en mensen vinden het erg leuk als je voorbij rijdt. Gegarandeerd dat je een paar hoofden doet omdraaien!


WAT KOST HET?

De prijzen beginnen bij het eerste uur voor €15,-

Voor elk uur extra rekenen we €10,-

VOORBEELD:

1 uur = €15,-

2 uur = €25,-

3 uur = €35,-

…….


Borgsom
Wij hanteren een borgsom van €100,- per verhuurde escooter. De borgsom dient contant voldaan te worden.


BELANGRIJKE INFORMATIE:

Minimale leeftijd is 18 jaar

Legitimatie door middel van een rijbewijs (B) of brommer rijbewijs (AM)

Er wordt een kopie van het rijbewijs en de bankpas gemaakt.

1 persoon per e-chopper.

Racen is niet toegestaan.

U dient zich te houden aan de toegestane snelheid en dient uw snelheid aan te passen aan het overige verkeer.

Na 14 dagen worden uw gegevens vernietigd ivm uw privacy.
Deze website is niet beschikbaar in dit formaat.
Draai a.u.b uw telefoon om.