2 nieuwe (hazy) IPA’s

We hebben naar jullie geluisterd en hebben 2 nieuwe “hazy” ipa’s toegevoegd aan ons assortiment!

Het gaat om de volgende bieren:

1: Brouwerij ‘t IJ uit Amsterdam komt met een heerlijke frisse IPA of eigen een NEIPA. Dit bier heeft de voordelen van een fruitige IPA maar zonder alle bitters. Dus lekker fruitig en fris en daardoor heerlijk voor op het terras in het zonnetje! NIJPA heet dit bier.

2: Dutch Bargain Pacific Hazy. Pacific Haze is de ideale NEIPA voor elk moment. Een zijdezacht mondgevoel en uitgesproken aroma’s van mango, steenfruit en kokos laten je altijd een 2e drinken. Net zo hazy als een dichte Zeeuwse mist, die gelijk verdwijnt voor de zon als je de Pacific Haze opentrekt. Time to get haaaazy!

Kom ze lekker proeven zolang we voorraad hebben. En vergeet dan ook niet een portie bitterballen of onze nieuwe huisgemaakte overloaded Nacho’s te bestellen!