Nieuw seizoen, nieuw terras…

Dit jaar gaan we open met een nieuw terras. Waarom horen we jullie denken. Nou de vorige houten tafels waren echt aan vervanging toe. soms vielen de tafelbladen gewoon uit elkaar terwijl mensen er nog aan zaten. Of we laten alles onderhouden wat 2x per jaar moet gebeuren en relatief veel geld kost. Of we gaan voor onderhoudsvrije terras meubels.

We hebben met onze partner Satteliet meubels een nieuw terras uitgekozen waarvan wij denken dat jullie je helemaal in je nopjes gaan voelen. Zo hebben we voor ieder wat wils. Hoge banken, lage banken met heerlijke kussens, gewone tafels met heerlijk comfortabele stoelen in de kleuren zwart en mosgrijs. Daarnaast hebben we een 5 tal stalen picknick banken waar je met 8 man aan kan zitten. deze banken zorgen voor meer interactie tussen de mensen en geeft een gezellige sfeer!

Daarnaast hebben we ook een OFYR buiten op het terras staan (outdoor cooking). Deze zullen we regelmatig met goed weer aanzetten en onze gasten van simpel eten voorzien. Ook zullen we speciale middagen of avonden organiseren met bierbrouwerijen in combinatie met de OFYR. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mosselmiddag, sate avond of bier en spijs.

Tot ziens op ons geweldige nieuwe terras!!