Start nieuw seizoen

Vanaf maart gaan we weer open nadat we binnen een likje verf op wanden hebben gedaan, de vloer in de beits, aantal belangrijke dingen gerepareerd, de kelder helemaal aan kant en opnieuw ingericht, terrastafels opnieuw in de lak, nieuwe bierkaart en hebben we her en der wat onderhoudt moeten plegen. Zijn we blij dat we jullie weer mogen ontvangen!

De komende weken zullen wij onze bierkaart weer verder uitbreiden en komt er weer een vaste bierkaart op tafel. Echter voor de meest actuele bieren en zeer speciaalbieren verwijzen wij u toch naar onze website met onze eigen bierkiezer.

Als je dan je bier gevonden hebt, kun je hem meteen inchecken op untapped. De link hebben wij er al voor je bijgezet!

Omdat we nog een aantal bieren de komende weken binnen moeten krijgen kan het zijn dat er een enkeling nog niet is. Dit proberen wij. natuurlijk zo snel mogelijk op te lossen en te zorgen dat we dit bier alsnog aan je kunnen laten proeven!

Als laatste willen wij jullie bedanken voor het afgelopen jaar en laten we er snel één proosten op een mooi zonnig voorjaar en veel nieuwe bieren!

Met vriendelijke groet,

Team de Loco