Nieuw! Dutch Bargain Herfst Bock #9 Smash Bock

Eerste DB Bock ooit

En niet zomaar een bock, een Smash Bock.
#9 Smash Bock is een bockbier dat is gebrouwen met maar 1 soort mout (Muncher), 1 soort hop (Aurora), 1 soort gist (WLP833), 1 soort kruid (kaneel) en 1 soort fruit (peer). Eendimensionaal? Integendeel. Het is een ondergistend bier dat makkelijk wegdrinkt, maar een herfstbier pur sang, door de kruidige kaneel en zoete peer. 

Anne Nobels studeerde in 2016 af aan de kunstacademie in Tilburg. Ze ging er eigenlijk heen met de gedachte schilder te worden, maar de aantrekkingskracht van de fotografie werd elk jaar sterker. Haar eindwerk was dan ook een fotoserie. Anne zoekt graag de grens tussen realiteit en fictie op met haar foto’s. Licht en kleur zijn daarbij de belangrijkste factoren. De beelden worden met grote regelmaat als poëtisch omschreven. Het thema menselijke kwetsbaarheid loopt als een rode draad door haar werk heen. Ze geeft een positieve lading aan dit thema.
www.annenobels.nl