Het nieuwe maandbier van Dutch Bargain #6 Juli 2019

Spicy Gonzales

Ai Caramba! Deze tepache is een licht alcoholische straatdrank gemaakt van gefermenteerde ananas. De toevoeging van Madame Jeanette pepers zorgt voor een brandend gehemelte. Net voor afvullen hebben we nog verse habanero pepers toegevoegd. Bel de brandweer maar! Nee wacht, door de toevoeging van tepache aan deze Berliner Weisse is deze zeer toegankelijk. Fris, zuur, zoet, fruitig, pikant; alle smaakbelevingen zijn samengeperst. 

ALC: 3,0%   |   IBU: 5   |    EBC: 6

ART WORK:

Drie lotgenoten die artwork en 3D animaties maken, vormen samen het collectief Lion Beach. Met een voorliefde voor het absurde, zoeken ze een evenwicht tussen wat mooi is, mensen aan het lachen brengt en wat hun gefortuneerde klanten niet willen, maar verdienen.

www.lionbeach.be