Het nieuwe maandbier van Dutch Bargain: JUNI 2019

Na de Passion Thug – fruited sour komt er weer een IPA. Dit keer geen droge Brut of een met glitters, maar een bittere en friszoete met lychee.

#5 Shotgun Lychee IPA
Blik kent voordelen; geen licht en/of lucht bij je bier, lichter in gewicht dan flessen, stapelbaar, sneller gekoeld, kleinere CO2 footprint, maar ook: shotgunnen! Knal deze IPA zo in je keel, dan proef je het friszoete van lychee en een heerlijk bittertje. Je ramt zo door naar de volgende, want door het minimale koolzuurgehalte is deze IPA mega doordrinkbaar. Daarmee is ‘ie niet alleen goed te shotgunnen, maar ook heerlijk in de zon op het terras. 
ALC: 5,5%   |   IBU: 60   |    EBC: 13

ART: Olmo Brood is stiekem geen fotograaf,maar een productontwerper in hart en handen. Schoonheid diende zich herhaaldelijk op aan zijn detail geprikkelde herseninhoud. Er foto’s van maken, maakte echter van een prikkel een probleem. Te veel! Deze nochtans gezapige vent wist echter door de troep te zwemmen naar de oppervlakte. Et Voila.